Diagnostiek service voor dierenartsen

Visie

De juiste toepassing van antibiotica door dierenartsen is belangrijk. Dit begint bij goede efficiƫnte diagnostiek, kennis over bacteriƫn, en kennis over toepassing van de juiste therapie op het juiste moment. Dit vraagt diagnostische service op maat voor dierenartsen.

Strategie

We vinden het belangijk dat er korte communicatielijnen zijn tussen de uitvoering van diagnostiek en de aansturing van therapie door de dierenarts. Niet elke situatie is hetzelfde en voor goede diagnostiek en juiste therapiekeuzen is overleg onmisbaar. Dit zorgt voor snelle feedback en de mogelijkheid om aanpassingen te maken.

Flexibiliteit

Naast standaard diagnostiek zijn we zijn gek op onderzoek en ontwikkeling. Dus als u in de praktijk ook graag innovatief bezig bent zijn we graag uw partner. Bundeling van kennis en vaardigheden om te zorgen dat veterinaire diagnostiek en diergezondheid blijven verbeteren. Neem vooral contact op als u met plannen rondloopt.

Missie

Het is onze missie een optimale diagnostische kwaliteit te bieden waar de prakticus mee uit de voeten kan. De juiste kwaliteit voor de juiste prijs, zodat de prakticus en de boer zich goed kunnen handhaven in de markt.

Kwaliteit

Het laboratorium neemt actief deel aan de rondzendoefeningen en wordt geleid door een erkende Veterinair Microbioloog. Antibiotica gevoeligheidstesten worden uitgevoerd volgens de EUCAST standaard.

2016 MBM Vet | Webdesign: Webton.nl